Alina Doboș

Despre mine

Sunt psiholog cu drept de liberă practică și psihoterapeut integrativ.

Am urmat facultatea de psihologie imediat după ce am finalizat liceul din dorința de a ajunge la un moment dat să profesez ca psihoterapeut. Atunci când am absolvit facultatea am considerat că nu am maturitatea necesară pentru a trece prin procesul de formare al unui psihoterapeut și am amânat realizarea acestei dorințe pentru mai târziu în viața mea.

Am început sa lucrez în resurse umane, iar pe parcursul anilor mi-am format o carieră în acest domeniu lucrând atât în companii mici, cât și în companii multinaționale, până când am fost pregatită să fac trecerea spre psihoterapie.

Decizia de a mă specializa ca psihoterapeut integrativ am luat-o după ce m-am documentat și am analizat diferite abordări psihoterapeutice. Am simțit că psihoterapia integrativă este cea mai potrivită pentru mine și timpul mi-a arătat că am ales bine.

Acum practic cu mare plăcere activitatea de psihoterapeut, mă bucură mereu realizările clienților mei și apreciez eforturile pe care aceștia le depun pentru depășirea dificultăților din viețile lor.